HERRE 524 SPORT AAA

Herre 524 is een zeer luxe en modern gelijnde hengst met een prachtig front en beschikt over hard en droog beenwerk. Opvallend is zijn leergierige en meewerkende karakter en toont dit in alle disciplines. Ook opvallend is zijn goede en snelle gebruik van zijn achterbeen.

Herre 524 is afkomstig uit stam 15. Deze stam staat bekend als een sterk bewezen preferente sportlijn, zijn grootmoeder Wietske fan Hylpen (v. Onne 376) is een preferente model- sport merrie en is een halfzus van Eise 489! Hun moeder; Lieke fan Hylpen (v. Olof 315) is een ster preferente prestatie merrie.

De eerste jaargang veulens laten een zeer positieve indruk achter. Vele ontvingen een eerste premie en meerdere werden kampioen op de fokdagen. Het kampioenschap op de CK 2023 was goed vertegenwoordigd door veulens van Herre 524. Zo wist hij dan ook bij de hengstveulens het kampioenschap op zijn naam te schrijven! Luxe en extra beweging, dat is wat Herre 524 meegeeft aan zijn nakomelingen. 

Herre 524 kan omschreven worden als een zeer luxe en opwaarts gebouwde hengst met een meewerkend en werkwillig karakter. Die zowel ruiter als menner en zeer goed gevoel geeft. In zowel draf als galop toont hij opwaartse bewegingen met een opvallend sterk achterbeen gebruik.

 Herre 524 kan zowel rastype, model, karakter, instelling en snelheid & kracht in het achterbeen gebruik verbeteren binnen de fokkerij.

Herre 524 is vrij van waterhoofd- en dwerggroei gen.

Het dekgeld van Herre 524 bedraagt €1100,- excl. BTW en eventuele verzendkosten.

Copyright @ 2020. Stal Fan de Kadyk | KVK: 01142393